vineri, 29 martie, 2024

ULTIMA ORĂ – Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, întalnire la Parlament înainte de audierea lui Maior

Distribuie:

Publicat:

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, au avut miercuri o întâlnire în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, informează Antena 3. Imediat cum a ajuns la Parlament, liderul ALDE s-a dus direct în biroul lui Liviu Dragnea.

Potrivit sursei citate, în cadrul acestei întâlniri s-au discutat mai multe proiecte de lege. La finalul întrevederii, Tăriceanu nu a dorit să dea informații despre ceea ce a discutat cu liderul PSD.

Întâlnirea dintre cei doi lideri a avut loc cu câteva ore înainte ca ambasadorul în SUA, George Maior, să fie audiat în Comisia pentru politică externă a Senatului. George Maior este chemat să ofere explicații cu privire la declarațiile legate de scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul președintelui Donald Trump.

"Miercuri, la ora 13:00, Comisia de politică externă a Senatului l-a solicitat pe ambasadorul României la Washington, domnul Maior George, să se prezinte în faţa comisiei pentru a da o serie de explicaţii, pentru a ne oferi, poate, un tablou mai larg în legătură cu activitatea domniei sale ca ambasador, în legătură cu declaraţiile publice pe care le-a făcut în ultima vreme care au stârnit o serie de întrebări şi, probabil, mai mult de atât, şi anumite îngrijorări şi nemulţumiri, pentru că ele pot să afecteze în mod serios relaţia, Parteneriatul Strategic între SUA şi România", a declarat, luni seară la Antena 3, Călin Popescu-Tăriceanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img