joi, 25 aprilie, 2024

Ultimele detalii despre starea de sanatate a Ronei Hartner: ”Nu stim ce se intampla cu boala asta. Va rog sa va rugati pentru mine”

Distribuie:

Publicat:

Ultimele detalii despre starea de sanatate a Ronei Hartner! Artista si-a rugat fanii sa se roage, in continuare, pentru ea. 

In varsta de 45 de ani, in urma cu aproape doua luni, Rona Harner a intrat din nou in sala de operatii, unde medicii i-au facut o alta interventie la colon. Pe langa tumora cancerigena scoasa la sfarsitul lunii februarie se mai aflau inca cinci ganglioane. Rona Hartner a inceput pe 24 aprilie tratamentul cu citostatice si isi roaga fanii sa se roage pentru ea deoarece are niste reactii adverse.

„Iarasi va rog sa va rugati pentru mine. Fac chimioterapia si am niste reactii un pic adverse. Am facut puls 141 si temperatura si nu prea e bine. Trebuia sa stau o zi la spital si pana la urma stau si astazi si sper sa nu ma tina prea mult, ca sa pot sa ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu si as vrea sa fiu prezenta. Asa ca, de la o zi la alta, nu stim ce se intampla cu boala asta.

Va rog sa va rugati pentru mine. Este o incercare, iarasi… E clar… chimioterapia nu e usoara si cred ca am avut o reactie speciala, asa ca sunt la spital in Franta. Rugati-va pentru mine. Am multe evenimente, dar sa vad cum o scot la capat. Multumesc mult, stiu ca atunci cand v-ati rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Si am sa va rog sa va rugati in continuare. O sa incerc sa ma odihnesc, dar nu este usor sa faci chimioterapia. E mai obositor decat ce am crezut eu la inceput, dar trebuie facuta. Domnul doctor mi-a spus ca trebuie sa fiu o luptatoare si un soldat. Incerc, dar e cam greu„, a declarat artista pe Facebook.

Rona Hartner este optimista

Rona Hartner este optimista in ceea ce priveste tratamentul cu citostatice. In ciuda reactiilor adverse, cantareata este linistita, mai ales ca doctorul ei a asigurat-o ca totul va fi bine. Pana una alta, Rona Hartner se roaga continuu avand in vedere faptul ca are o relatie speciala cu divinitatea.

„Fac lucruri mai linistite, scriu, stau cuminte si mi-a spus ca nu am niciun regim special de facut, ci doar trebuie sa am incredere pentru ca nu va fi o chimioterapie prea grea. Deci, multumesc lui Dumnezeu pentru chestia asta. Astazi este Vinerea Mare la noi, la catolici, iar eu am inceput deja dimineata citind „Drumul Crucii”, rugandu-ma. Este o zi de post si rugaciune si am foarte mari sperante”, a mai spus Rona Hartner.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img