vineri, 29 martie, 2024

Ultimele fotografii cu Mihai Mitoseru impreuna cu sotia lui. De cand s-au despartit de fapt cei doi

Distribuie:

Publicat:

Mihai Mitoseru a anuntat pe contul de socializare ca va divorta de sotia lui, Noemi, dupa o relatie de 13 ani. Se pare ca cei doi s-au despartit in urma cu trei luni, insa, acestia s-au afisat in continuare impreuna.

Mai mult, la inceputul lunii iulie, Mihai si Noemi  au mers intr-o vacanta in Italia, acolo unde au petrecut momente frumoase.

,,In aceeasi barca de 13 ani!!! La 1:32 noaptea ne-am cunoscut”, este mesajul scris in dreptul unei fotografii postate pe contul de socializare.   Ultima imagine impreuna a fost postatata contul lui Mihai de socializare la sfarsitul lunii iulie. In fotografie, cei doi se afla  alaturi de multi alti prieteni.

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situatia, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! Dupa o relatie de 13 ani, am hotarat ca saptamana viitoare sa mergem la notar si sa divortam! Nu ne mai intelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie si copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani si si-a pus silicoane), si de 3 luni a plecat la mama ei! Stiu ca ne iubim (e greu sa treaca dupa atatia ani), dar e mai bine asa! Ii multumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna (si au fost multe in 13 ani!) si vreau sa fie fericita toata viata (chiar si fara mine), dar imi doresc acelasi lucru si pt mine!?”, a scris Mihai Mitoseru pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img