vineri, 19 aprilie, 2024

Ultimele masuri adoptate de forul Senatului Universitatii Cuza din Iasi

Distribuie:

Publicat:

Membrii Senatului UAIC din Iasi s-au reunit joi, la data de 15 februarie 2018, in cadrul unei sedinte ordinare a forului academic. 

Principalele subiecte de pe ordinea de zi au fost:

• Aprobarea rezultatelor concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice si de cercetare stiintifica scoase la concurs in semestrul I al anului universitar 2017-2018;

Senatul universitar a verificat respectarea procedurilor stabilite prin metodologiile proprii si a aprobat rapoartele de sinteza ale comisiilor de concurs pentru posturile didactice si de cercetare stiintifica scoase la concurs in semestrul I al anului universitar 2017-2018
    
• Acordarea din partea Senatului UAIC a recomandarii prevazute de art.5 alin.1 lit.d din Ordinul nr. 5660 din 26 octombrie 2016 privind aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de director general si director general adjunct la bibliotecile centrale universitare, necesare prof.univ.dr. Lucian Leustean si conf.univ.dr. Ioan Milicaȋn vederea participarii la concursul pentru ocuparea postului de Director General la Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” din Iasi.

Senatul a aprobat, prin vot deschis, acordarea recomandarii prevazute de art.5 alin.1 lit.d din Ordinul nr. 5660 din 26 octombrie 2016 privind aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de director general si director general adjunct la bibliotecile centrale universitare, celor doi colegi mentionati mai sus.

• Aprobarea propunerii Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, profesor universitar dr. Ricardo Garcia Mira de la Universitatea Coruña din Spania.

Senatul a aprobat propunerea Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, profesor universitar dr. Ricardo Garcia Mira de la Universitatea Coruña din Spania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img