vineri, 29 martie, 2024

Un alt accident mortal pe raza judetului Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 22 de ani din localitatea vasluiana POGANA, si-a pierdut viata in weekendul ce tocmai a trecut. Potrivit primelor cercetari facute de catre polistii vasluieni, accidentul s-a produs in urma neadaptarii vitezei legale.

Soferul care si-a pierdut viata in nefericitul eveniment rutier se numeste Vlad Bratu, are 22 de ani si este domiciliat in localitatea vasluiana Pogana. Accidentul s-a produs  sambata, 21 noiembrie, pe DJ 243, la intrarea in localitatea Pogana dinspre Iana. Soferul a pierdut controlul asupra autoturismului si s-a rasturnat in afara partii carosabile, acesta decedand in urma leziunilor grave.

„Politistii Biroului Rutier Barlad au efectuat cercetari la locul producerii unui accident de ciculatie, in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Intr-o curba la stanga, din cauza neadaptarii vitezei, tanarul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul s-a rasturnat in afara partii carosabile. Urmare a leziunilor traumatice grave, conducatorul auto a decedat la locul producerii accidentului”, declara Mihaela Straub, purtator de cuvant din cadrul IPJ VASLUI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img