joi, 25 aprilie, 2024

Un angajat ISU VASLUI doreste sa-i ajute pe cei sase copii parasiti de mama

Distribuie:

Publicat:

Plutonierul major Andrei Ghiorghies, angajat la ISU Vaslui, impreuna cu alti colegi de ai sai au decis sa ofere o mana de ajutor Roxanei, fetita din Puscasi si copiilor din suburbia Parpanita a orasului Negresti, 6 pusti parasiti de mama. Acestia fiind in grija tatalui si a bunavointei sufletesti a  preotului Paraschiv Vasilica.

 Drama celor doua familii vasluiene nu l-a lasat indiferent pe cel care isi rusca in fiecare zi viata. Pompierul si omul Andrei Ghiorghies vine in sprijinul Roxanei( fetita care isi dorea sa manance friptura cu piureu) dar si a celorlalti ingerasi crescuti doar de tata. 

 ”Suntem pregatiti sa le ducem alimente, rechizite, materiale de constructii si impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sa participam la tencuitul casei, turnatul sapei sau orice alta munca e nevoie pentru finalizarea constructiei casei in timp cat mai scurt, ca pana de sarbatori cei mici sa se bucure de noua locuinta. Oricine doreste sa dea o mana de ajutor este binevenit in echipa noastra! Copii,venim sa va ajutam!” a scris Andrei Ghiorghies pe reteaua de socializare. 

Tinerii locuiesc in orasul Negresti , Parpanita, iar preotul care slujeste acolo a demarat constructia unei locuinte noi, numai ca banii proveniti din donatii s-au terminat si casa nu a putut fi finalizata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img