marți, 23 aprilie, 2024

Un baietel in scaun cu rotile parcurge 3 km zilnic pentru a ajunge la scoala. Povestea lui e incredibila!

Distribuie:

Publicat:

Dragoș Condescu este un băiat de 8 ani, care la vârsta de 4 ani a fost diagnosticat cu hidrocefalie și tumoră pe creier, medicii nemaidându-i șanse de supraviețuire. Imediat ce i s-a fost pus diagnosticul, a fost operat pe creier și nu a mai fost capabil să vorbească timp de un an. Acum este prins într-un scaun cu rotile, care îl împiedică să fie ca ceilalți copii, însă baiatul continuă să lupte și să se bucure de viață.

Cu toate că și el și familia lui trăiesc o dramă din cauza stării de sănătate a băiatului, acesta nu se lasă descurajat. Ba dimpotrivă, visează ca într-o zi să alerge și să se joace împreună cu prietenii lui. Mai mult, parcurge câte trei kilometri zilnic în scaunul cu rotile pentru a ajunge la școală, unde are rezultate foarte bune. 

„Mie îmi place foarte mult la şcoală, iar când o să fiu mare vreau să o ajut pe mama. I-am promis că nu o să mai aibă probleme deloc atunci când o să mă fac bine. Eu vreau să învăţ carte şi să ajung un om mare“, a povestit Dragoş, potrivit Adevărul. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img