vineri, 26 aprilie, 2024

Un barbat a murit dupa ce tigara electronica i-a explodat in fata

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 24 de ani si-a pierdut viata dupa ce tigara electronica i-a explodat in fata, sectionand carotida si oprindu-se in oasele craniului. Acesta nu a mai putut fi salvat din cauza sangerarilor craniene.

Un tanar de 24 de ani a murit dupa explozia unei tigari electronice. William Brown se afla in fata unui magazin, cand tigara electronica i-a explodat chiar cand se pregatea sa vapeze. Explozia a fost atat de puternica incat o bucata de metal i-a sectionat carotida si s-a oprit in oasele craniului.  Angajatii magazinului spun ca barbatul s-a tarat afara din autovehicul si s-a prabusit pe trotuar. Deflagratia i-a sectionat carotida stanga, la nivelul gatului, noteaza adevarul.ro. El a fost dus rapid la spital, unde medicii i-au indepartat o bucata de metal de 7 centimetri din craniu. Barbatul a incetat din viata cateva zile mai tarziu. William nu a mai putut fi salvat din cauza sangerarilor craniene. 

Conform bunicii sale, William nu era un fumator obisnuit. Suferea de astm bronsic si i se recomandase un anumit tip de tigara, scrie star-telegram.com Brown sustine si ca anchetatorii i-au confirmat ca accidentul a fost produs din cauza bateriei care a explodat. Explozia a fost atat de puternica incat masina era plina de sange. „Sper ca povestea nepotului meu va fi o lectie pentru tinerii care fumeaza aceste tigari“, a spus femeia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img