vineri, 26 aprilie, 2024

Un barbat diagnosticat cu cancer la gat a recurs la un gest socant. Legatura dintre el si moartea colegului sau de munca care l-a determinat sa fumeze

Distribuie:

Publicat:

Un indian diagnosticat cu cancer la gat si-a impuscat colegul care l-a determinat sa se apuce de fumat, scrie The Independent.

Mustakeem Ahmad a fost plin de furie pe colegul sau de munca, dupa ce doctorii au atribuit boala de care sufera cu obiceiul sau de a fuma. Cei doi, ambii in varsta de 25 de ani, lucrau ca bucatari sefi la un restaurant situat in Delhi.

Politia a afirmat ca Ahmad a fost ofensat si de faptul ca prietenul si colegul sau, Inayat, avea mai mult succes la munca. Ahmad a spus detectivilor ca a cumparat un pistol si a exersat cu acesta, pentru a se asigura ca nu rateaza.

“Desi Ahmad si Inayat erau priteni la munca, Inayat era mai bun in ceea ce facea, se purta mai bine si a devenit repede favoritul proprietarului restaurantului”, a spus comisarul politiei, Sibesh Singh. “In timp, Ahmad a dezvoltat o infectie in gat, care l-a fortat sa consulte un doctor. Ahmad a afirmat ca doctorii i-au spus ca a dezvoltat cancer la gat din cauza fumatului excesiv”.

Dupa ce performantele sale la locul de munca s-au deteriorat, Ahmad a fost concediat si investigatorii au spus ca s-a reintors in orasul sau natal, Uttar Pradesh, de unde a cumparat un pistol si niste cartuse.

Inayat a fost transportat de urgenta la spital, insa nu a putut fi salvat. Ahmad a fugit, dar a fost arestat saptamana trecuta, cand a vizitat o ruda pentru a imprumuta niste bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img