joi, 28 martie, 2024

Un barbat din Vrancea a copiat la Xerox bancnote de 200 lei, le-a colorat cu carioca si s-a dus la shopping! Reactia politistilor

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 50 de ani din judetul Vrancea este cercetat pentru fals de moneda si tentativa de uz de fals dupa ce a incercat sa achite cumparaturile facute la tirgul din Dumbraveni cu bani falsi. Barbatul a fost ridicat de jandarmi si dat pe mana Politiei, dupa ce a incercat sa cumpere branza din targul de la Dumbraveni, conform News.ro. Vranceanul a fost reperat de jandarmi in momentul in care incerca sa cumpere alimente din targul Dumbraveni cu bancnote de 200 de lei contrafacute.

Cand si-a dat seama ca jandarmii l-au observat, barbatul a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Intrebat despre provenienta banilor, vranceanul le-a dezvaluit jandarmilor ca in urma cu o luna a facut mai multe copii xerox dupa o bancnota de 200 lei venindu-i ideea de a merge la piata la Dumbraveni pentru a face cumparaturi.

”O patrula din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, in timp ce desfasura activitati specifice pe raza com. Dumbraveni, a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca, un barbat de aproximativ 50 de ani incearca sa cumpere produse alimentare din targul Dumbraveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafacute. In momentul interceptarii persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind intrebat de provenienta celor 9 bancnote de 200 lei acesta a declarat faptul ca ”in urma cu o luna a facut mai multe copii xerox dupa o bancnota de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piata la Dumbraveni pentru a face cumparaturi cu acestea”. Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificarilor si intocmirea actelor de sesizare”, sustin reprezentantii Jandarmeriei Vrancea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img