marți, 19 martie, 2024

UN BARLADEAN ESTE ȘEFUL POLIȚIEI MUNICIPALE VASLUI

Distribuie:

Publicat:

După ce in data de 3 mai a fost deblocat postul ,prin hotarare de guvern, pentru funcția de șef al Poliției Vaslui, astăzi 19 Iulie a fost publicat rezultatul examenului. Concursul / examenul a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, din str. Hagi Chiriac, nr.1, în data de 19.07.2018 şi a constat în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale desfăşurat conform Metodologiei prevăzute în Anexa nr. 3 din Ordinul M.A.I. nr. 140/2016.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale s-a facut cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care a obţinut nota cea mai mare la interviul structurat pe subiecte profesionale şi este notat cu cel puţin 7.00. Au participat doi candidați, comisar Bejinaru Manoilă Ioan Catalin care a obtinut 7. 08 si comisar Nane Ionel care a luat 5.01.

Bejinaru Catalin a condus Biroul de Investigaţii Criminale Bârlad din anul 2008 şi este singurul poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui care deţine titlul de doctor. Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img