vineri, 29 martie, 2024

Un barladean si-a pus capat zilelor. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Un tânăr de 23 de ani din Bârlad a murit, miercuri, după ce s-a aruncat în fața unui tren de marfă. Tragedia s-a petrecut pe linia de cale ferată ce leagă localitățile Bologna de Rimini, la aproximativ patru kilometri de gara centrală a orașului Forli. Circulația trenurilor din zonă a fost grav afectată, timp de două ore traficul fiind suspendat total.

O dezamăgire în dragoste l-a împins, se pare, la un gest extrem pe Robert Buzoianu, un tânăr de 23 de ani din Bârlad. Acesta a mers miercuri, 21 iunie a.c., în apropiere de gara centrală din localitatea Forli și s-a aruncat în fața unui tren de marfă. Impactul i-a fost fatal. Timp de două ore polițiștii au adunat rămășițele tânărului întinse pe mai multe zeci de metri.

Robert Buzoianu locuia de foarte mulți ani în Italia, fiind foarte bine integrat în comunitatea locală din Forli. Prieteni din anturajul său spun însă că acesta își aducea mereu aminte de mama sa, decedată cu mulți ani în urmă, ceea ce îi făcea să creadă că tânărul nu trecuse cu bine peste pierderea celei care i-a dat viață.Autoritățile italiene au deschis o anchetă în urma căreia vor încerca să afle ce l-a determinat pe Robert Buzoianu să recurgă la gestul suicidal. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img