vineri, 19 aprilie, 2024

Un bebelus cu doua penisuri s-a nascut la o maternitate din Romania

Distribuie:

Publicat:

Un copil s-a nascut la Maternitatea din Ploiesti cu doua penisuri. Medicii spun ca este vorba despre o malformatie rara, cu care nu s-au mai intalnit pana acum, transmite corespondentul Mediafax.

Directorul medical al Maternitatii Ploiesti, Calin Boeru, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca, in unitatea sanitara s-a nascut un copil care are doua penisuri, acesta fiind un caz foarte rar care pana acum nu a mai fost inregistrat in spital. “Situatia este neplacuta si pentru parinti. Este o malformatie foarte rara. Eu de cand sunt aici nu am mai intalnit un asemenea caz. Situatia este aberanta din punct de vedere medical. Trebuie acum facute consulturi genetice de specialiatitate pentru a se pune un diagnostic corect”, a declarat Boeru.
 
Intrebat despre starea de sanatate a nou-nascutului, Boeru a raspuns ca nu poate furniza mai multe detalii, invocand confidentialitatea actului medical. Directorul medical al Maternitatii Ploiesti a spus insa ca, in acest caz, trebuie facute investigatii pentru a se stabili daca aceasta este unica malformatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img