vineri, 29 martie, 2024

Un bebelus s-a nascut la 25 de saptamani si a fost pus la incubator intr-o punga! Acum a fost externat din spital. Cum arata copilul

Distribuie:

Publicat:

Lennox Moles s-a nascut prematur, la 25 de saptamani, iar medicii au decis sa-l puna la incubator, intr-o punga pentru a-i recrea mediul din burta mamei si a-l ajuta sa se dezvolte. Micutul a reusit sa ia in greutate 800 de grame, iar medicii l-au trimis acasa la parintii si fratii lui.

Lennox Moles este un adevarat luptator din prima clipa a vietii lui. Bebelusul s-a grabit savina pe lume, asa ca mama lui a ajuns la spital in saptamana 25 de sarcina si i-a dat nastere.

Medicii au facut tot posibilul pentru a-l mentine in viata, asa ca au decis sa-l puna la incubator, intr-o punga de plastic pentru a-i recrea mediul din burta mamei sale si a-l ajuta sa se dezvolte normal. Dupa 111 zile petrecute la incubator, nou-nascutul a luat in greutate 800 de grame si a fost externat.

Parintii au mers marti si l-au luat pe Lennox acasa si l-au prezentat fratilor lui.

"Cea mai frumosa zi din toata viata. Il ducem acasa pe Lenn acasa", le-a spus Lilly Munro, sotia jucatorului de fotbal australian Brodie Moles.

Cand a venit pe lume, Lennox cantarea 800 de grame. La externare, copilul a luat in greutate ajungand la 3,5 kg, potrivit dailymail.co.uk.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img