sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un camion militar care facea parte dintr-un convoi auto NATO a fost implicat in aceasta dimineata intr-un accident rutier pe autostrada Arad-Nadlac!

Distribuie:

Publicat:

Un camion militar care facea parte dintr-un convoi auto NATO a fost implicat in aceasta dimineata intr-un accident rutier pe autostrada Arad-Nadlac, la aproximativ 5 km de granita cu Ungaria, scrie Ziuadevest.ro. Din primele cercetari a reiesit ca soferul camionului ar fi adormit la volan, pe fondul oboselii, si a acrosat spatele masinii din fata sa. Speriat, el a tras de volan si a lovit gardul de protectie situat intre benzile de pe autostrada, pe care l-a distrus pe o lungime de aproximativ 50 metri. Conducatorul auto care a provocat accidentul si persoana care se afla alaturi de el in cabina au fost raniti, fiind transportati la spital, la Timisoara.


Camionul implicat in accident facea parte dintr-un convoi NATO format din 15 autovehicule militare, care a plecat de la o baza NATO din Romania spre alta dintr-o tara a UE. El transporta generatoare electrice. Pentru indepartarea camionului de pe autostrada, a fost adusa la locul accidentului o macara. Traficul auto a fost redirectionat pe banda de urgenta pana la remedierea efectelor accidentului.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img