vineri, 29 martie, 2024

Un client s-a intors la restaurantul din Borough Market pentru a achita nota de plata dupa atacul din Londra

Distribuie:

Publicat:

`Unul dintre clientii evacuati dintr-un restaurant, sambata noapte, in timpul atacului din Londra, s-a intors a doua zi dimineata pentru a plati nota si a lasa bacsis angajatilor pe care-i considera eroi.

Richard Angell lua cina la Arabica Bar and Kitchen, in Borough Market, cand teroristii au inceput sa atace pe strazi.

Intorcandu-se in zona a doua zi, barbatul, director al think tankului Progress, a spus pentru Buzzfeed News: “Acesti oameni nu ar trebui sa invinga. Acesta este cel mai bun oras din lume, iar Borough Market este unul dintre locurile mele preferate din oras. Nu voi lasa ca aceste acte barbare ale unor oameni lasi sa minimalizeze toate aceste lucruri.”

“Trebuia sa platesc nota. De asemenea, nu am apucat sa lasam bacsis angajatilor. In plus, acestia au avut grija de noi cand trebuia sa aiba grija de ei”, a adaugat el. “Mancarea era delicioasa si voiam sa–mi termin masa”, a mai povestit Angell.

Angell a descris si cum angajatii si clientii panicati au fost prinsi in restaurant  timp de o jumatate de ora, iar impuscaturile se auzeau puternic de afara.

“Stateam chiar la masa cea mai apropiata de usa restaurantului. Am auzit apoi cum cei de la paza au spus sa blocam usa si sa ne asezam pe podea. Mi-am ridicat privirea si am vazut afara cum un barbat arunca scaun si mese la restaurantul de vizavi. Nu-mi era clar ce facea, dar s-a dovedit a fi un erou”, a mai spus Angell.

Sapte persoane au fost ucise si 48 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, in afara de cei trei presupusi autori impuscati mortal de agentii serviciilor de securitate. Unii dintre raniti sunt in stare critica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img