joi, 25 aprilie, 2024

Un COLONEL din POLITIA ieseana a murit pe loc, dupa ce a autoturismul in care se afla a fost ZDROBIT de un TIR. Omul legii se intorcea din vacanta impreuna cu sotia sa – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Accident cumplit la Iasi, dupa ce soferul unui TIR a ajuns cu mastodontul pe contrasens • Un colonel in rezerva a murit pe loc, iar sotia sa a ajuns in stare grava la Spital • Politistii au deschis un dosar penal si continua cercetarile pentru a stabili intreaga situatie de fapt

Strazile Iasului au fost iar patate cu sange. Un colonel in rezerva, care a lucrat ani intregi in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, a murit pe loc dupa ce masina in care se afla impreuna cu sotia sa a fost izbita in plin de un TIR patruns pe contrasens.

Neculai Pruteanu, fost colonel in rezerva, a murit zdrobit de-a dreptul. El se intorcea din vacanta impreuna cu sotia sa. Aceasta a fost mai norocoasa si a ajuns la spital. Din cate se pare, din motive inca necunoscute, soferul unui TIR a patruns pe contrasens si a izbit puternic autoturismul marca SKODA in care se afla fostul colonel.

In accident a mai fost implicat un autoturism marca VW Golf. Din fericire, femeia care se afla la volanul autoturismului VW nu a fost ranita. Soferul autotrenului a precizat ca un autoturism i-ar fi franat in fata, iar el a ajuns pe contrasens.

"Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Se intorceau din vacanta

Colonelul si sotia sa se intorceau din vacanta. Impreuna cu alte familii fusesera plecati intr-un tur al tarii. "Veneam din vacanta, am fost mai multe masini plecate. Ei trebuiau sa ajunga la Mogosesti… Nu stiu ce s-a intamplat… Am inteles ca ei nu aveau nicio vina", a spus una dintre persoanele cu care sotii Pruteanu fusesera plecati in vacanta.

Colonelul in rezerva Neculai Pruteanu a fost Seful Biroului Logistic al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, iar de ceva vreme era Presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Ieri, sotia colonelului a fost transportata la spital. Din pacate pentru colonel, salvatorii nu au mai putut face nimic si au declarat decesul. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie. Ulterior va fi stabilita cu exactitate cauza decesului. Colonelul in Rezerva Neculai Pruteanu avea 69 de ani.

Dumnezeu sa-l ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img