marți, 19 martie, 2024

Un copil din Negresti, judetul Vaslui este diagnosticat cu leucemie si are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor

Distribuie:

Publicat:

“Bună ziua! Mă numesc Onel Gabriel, am 9 ani și am fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică. Sunt din orașul Negrești, județul Vaslui și sunt internat la Spitalul “Sfânta Maria” din Iași. Cât mai urgent, am nevoie de un transplant de măduvă! Sunt într-un impas foarte mare, întrucât trebuie să găsesc cât mai repede un spital care să mă primească pentru a face acest atât de necesar transplant care îmi va da posiblitate să fiu un copil normal și să trăiesc pentru a-mi bucura familia și pe cei din jur!”

Până să-i găsim un spital care să-i dea o șansă la viață acestui îngeraș, avem nevoie de fonduri pentru a stabiliza starea de sănătate a lui Gabriel. Referitor la spital, părinților li s-au recomandat de unii doctori și prieteni, Spitalul Bambino Gesù, care aparține de Vatican și care încercăm din greu să îi facem să ne primească! De sunt medici cu inimă jerfelnică sau de aveți prieteni medici, oameni de bine care ne-ar putea face legături cu spitale care l-ar ajuta pe Gabriel! Dar ca să ajungem până aici, pentru orice eventualitate e nevoie să avem fondurile necesare! Orice minut contează pentru Gabriel!

Conturile la care puteți dona sunt următoarele cu SWIFT: RNCB RO RU
RO59RNCB0262068525910001 (tatăl-Onel Mitică)-cont în LEI

RO56RNCB0686068525910001 (tatăl – Onel Mitică) – cont în Euro

Mesajul emotionant al familiei :

" Oameni buni și inimoși,

Mulțumim pentru mobilizarea exemplară pentru Gabriel! Ne-ați umplut de speranță! Dumnezeu lucrează prin oameni și face minuni! Tatăl m-a informat că băiețelul este în aplazie, medicii de la Spitalul din Iași efectuând tratamentul specific acestei stări. Pentru a trece la transplant, este nevoie de stabilizare.

Tot felul de oameni ne-au ieșit în ajutor! Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, Mitropolitul ortodox român al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, pe lângă suma consistentă pe care a donat-o (2000 euro) ne-a făcut legătura cu oameni din cadrul Episcopiei Italiei, care la rândul lor ne-au făcut legătura cu oameni care lucrează cu Spitalul Bambino Gesu. Aceștia ne-au asigurat că îndată după stabilizarea stării de sănătate a lui Gabriel pentru că acum Gabriel nu ar suporta transportul, necesitând să fie sub directa supraveghere a unui cadru medical, ne vor prelua imediat. În acest timp până la finele lui Februarie sau mai devreme, părinții trebuie să obțină toate documentele cu istoricul medical și toate actele necesare. Totodată, mai mulți doctori de bine din București de la Spitalul din Fundeni sunt dispuși sa preia cazul! Acum Dumnezeu să-l ajute pe Gabriel să se stabilizeze pentru a-l vindeca. Îngerașul s-a săturat de spital!

De asemenea, în zilele următoare frățiorii vor merge la analize pentru a vedea dacă unul dintre aceștia va fi compatibil! Referitor la preț, dacă vom merge în București, este nevoie de 25000 euro, dacă unul din frați e compatibil, sau 50000 euro, dacă ar fi sa se apeleze la fondul național de transplant! Iar dacă vom merge în străinătate ar fi nevoie de mult mai mulți bani! După ce se va stabiliza starea de sănătate a lui Gabriel, cei din Italia ne vor spune un preț estimativ!

În continuare, este nevoie de donații întrucât nu trebuie să pierdem nicio secunda pentru a ajunge la transplantul cel atât de mult necesar!

Mulțumim din suflet Bisericii Ortodoxe Române, care prin ierarhii ei, s-a implicat, atât prin rugăciune (la care apelăm și la Dvs), darul cel mai de preț, cât și prin ajutorul concret!

Mulțumim tuturor medicilor de la Spitalul din Iasi pentri grija pe care o arată față de Gabriel, dar și tuturor medicilor din țară care ne-au ajutat cu informații și legături cu spitale!

Multumim oamenilor din presă pentru implicarea în promovarea și mediatizarea cauzei noastre umanitare!

Mulțumim vouă, oameni buni și frumoși pentru implicare și donare! Gabriel simte această solidaritate care s-a creat pentru el!

Dumnezeu să vă răsplătească tuturor! "

Conturile la care puteți dona sunt următoarele, deschise la BCR (Banca Comercială Română) cu SWIFT: RNCB RO BU

RO59RNCB0262068525910001 (tatăl-Onel Mitică)-cont în LEI

RO56RNCB0686068525910001 (tatăl – Onel Mitică) – cont în Euro

PayPal: alexandra.onel@yahoo.com (sora – Alexandra Onel)

Puteți contacta pe tatăl pentru a-i acorda sfaturi sau pentru a cere detalii la acest număr de telefon: 0040742060924

#DonămPentruGabriel #RugăciunePentruGabriel #ÎmpreunăPentruGabriel #Share

Puteți contacta pe tatăl pentru a-i acorda sfaturi sau pentru a cere detalii la această adresă de Facebook: https://www.facebook.com/mimionel3 și la numărul de telefon: 0040742060924

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img