marți, 23 aprilie, 2024

Un cunoscut astrolog prevede schimbari radicale in Romania! Greve, miscari de strada si o unda de soc pe plan politic

Distribuie:

Publicat:

Astrologul Ioan Burculet, devenit cunoscut in Romania dupa ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din 2014, precum si cutremurul devastator din Italia, din octombrie 2016, a facut o noua serie de previziuni.

„Cand vine vorba despre fenomenul de luna plina, forma de manifestare pentru intervalul imediat urmator, 17 – 29 Noiembrie, pe departe intentia mea de a evidentia cele mai nocive si extreme evenimente posibile. Insa pentru inca o data doresc sa argumentez ca forta condesata de acest fenomen pentru ziua de 23 Noiembrie a.c. – momentul de apogeu – va scoate la suprafata o serie de aspecte care nu prea ne avantajeaza si ne vor pune in fata faptului implinit dincolo de vointa noastra. Incidenta fenomenului in sine si formele de manifestare pentru tara noastra, ne vor face sa ne confruntam cu o serie de situatii mai putin placute, care prin dinamismul lor si concentrarea fortei in Univers, simbolistica ne reflecta o perioada total atipica pentru tara noastra in care principalele evenimente vor fi nuantate catre tot ceea ce inseamna: accidentari in masa, evenimente legate de tineri, codurile de interventie numite rosii de oamenii specializati, explozii. Mai mult evenimentele care au directa legatura cu manifestarea accidentarilor care pot fi enuntate in trei categorii: in trafic, domestice si organice – exemplul cel mai concludent fiind nuantele bolilor cronice, care dau vulnerabilitate! Sistemul nervos central care poate avea de suferit si tulburarile respiratorii!

Va trebui sa fim atenti la numarul crescut al incidentelor care vor fi date de catre un numar mai mare de explozii, incendii, folosirea armelor de foc, impuscaturile accidentale mai mult sau mai putin, coduri rosii in trafic, elementul foc fiind predominant si mult mai intensificat pentru perioada urmatoare, in mod deosebit intervalul 17 – 29 Noiembrie.

Referitor la accidentarile in masa si problemele care se vor evidentia la acest capitol, dinamismul este provocat de simbolistica planetei Marte si chiar daca se regaseste in alementul apa, adica forma de manifestare ar trebui sa fie mai descrescuta in intensitate, asta nu inseamna ca vom fi feriti. Pentru ca ceea ce nu inteleg oamenii? Este si are legatura cu aspectul care nu poate fi evitat. Cel mai mult descrescut in intesitate, asta da”, precizeaza astrologul Ioan Burculet pe blogul Constelatia Destinului.

Greve si miscari de strada

„Transporturile si transportatorii, indiferent de obiectele de activitate, trenul de suprata sau subteran – metroul – telecomunicatiile, serviciul postal din Romania, autoturismele, mijloacele de transport in comun toate vor avea de suferit si implicit greve, miscari de strada din aceste sectoare de activitate care erau evidentiate in articolul: "Romania lui 2019 si ultimul trimestru din 2018 – partea I-a (abordare astrologica)" nuanta prin intesitatea ne pregatesc pentru finalul de an care va fi se pare unul mai "incendiar" decat se asteapta multi in general”, conform astrologului.

Cutremure

„Fenomenele meteorologice in continuare se vor propaga in extrema lor forma de manifestare si vor alterna intre temperaturile crescute pentru acest interval al anului dar si la polul opus scaderea temperaturilor brusc. Elementul aer va avea de suferit si aici va trebui sa se evidentieze practic fenomenele extreme care au ca principala forma de manifestare vantul, dar si elementele care vor aduce de la sine un nou val de cutremure pentru tara noastra. Asa cum imediat dupa fenomenul de luna plina din 24 Octombrie a.c. s-a manifestat la cateva zile miscarea seismica din 28 Octombrie a.c. ora 3:38' a.m. fenomenul se poate repeta, insa nimeni nu va sti sa precizeze amplitudinea miscarii in sine! Nici macar calculul astrogramei.

O perioada si un interval pe intreg parcursul lunii Noiembrie care avea sa predispuna la blocaj si implicit sa evidentieze din nou criza la nivel de identitate pe scala nationala in care populatia ar putea sa fie debusolata de actiunile factorilor decizionali, dictate de universul in sine.

Plan politic

Raporturile si relatiile cu factori de interes in plan international sunt importanti si nemultumirile acestora fata de situatia din tara noastra pot duce cu usurinta la schimbari si penalitati la adresa Romaniei. Iminenta cadere a actualului guvern sunt doar cateva dintre elementele care prin nuanta lor vor determina principalele transformari politice din Romania. O forma de comunicare la nivel politic care va avea o rezonanta de vehementa si care in intervalul 17 – 29 Noiembrie ca si forma de manifestare va fi vizibil. Pentru ca daca tot vorbim de casa a 3-a atunci se contureaza la orizont tot ce are legatura cu mass-media, comunicarea indiferent de mijloacele ei, o firma de telecomunicatii care va putea intra in faliment. Sistemul national de energie care va avea de suferit si schimbarile la acest capitol vor fi vizibile.

Asadar multitudine vulnerabilitatilor si formele de exprimare se condeseaza intr-o ecuatie astrologica pe care vrem nu vrem, o admitem sau nu? Astrologia confera principalele etape si forme de manifestare inaintea manifestarii fenomenului de luna plina din constelatia Gemeni, pentru ziua de 23 Noiembrie 2018, ora 7:38 a.m. Bucuresti!”, isi incheie astfel mesajul astrologul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img