vineri, 29 martie, 2024

Un cunoscut filosof reactioneaza dur dupa congresul PSD: ”Am ras. Am stors si multe lamai. La socoteala de pe urma, nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci… ”

Distribuie:

Publicat:

Filosoful Mihai Sora scrie pe pagina sa de Facebook despre Congresul PSD, comentand ca, la socoteala de pe urma, nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili.

”Am ras. Am stors si multe lamai. La socoteala de pe urma, nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili”, scrie Sora, potrivit News.ro.

Filosoful apreciaza ca ”centurionii uzati – cu pieptul plin de medalii si sabiile boante – sunt doar ridicoli”.

”Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut. Credulitatea lor va fi greu, foarte greu de combatut. Pentru ca, in pestera numita Sala Palatului, ei aud pentru intaia oara cuvintele Adevar, Bine, Frumos din gura batranilor vicleni, harsiti in lupte. Iar din pestera nu vor scapa decat cu pretul renegarii propriei si – vai! – autenticei lor credinte”, incheie Mihai Sora.

CITESTE SI: Stop vot! Iata care sunt noii lideri PSD]

La Congresul PSD din data de 10 martie au fost alesi noii lideri ai partidului. Functia de presedinte executiv a fost casitgata de Viorica Dancila, in timp ce secretar general al PSD va fi Marian Neacsu.

La Congresul PSD din data de 10 martie au fost alesi noii lideri ai partidului. Functia de presedinte executiv a fost casitgata de Viorica Dancila, in timp ce secretar general al PSD va fi Marian Neacsu.

Iata lista completa a noii conduceri a PSD:
 

Presedinte executiv: Viorica Dancila

Secretar general: Marian Neacsu

Regiunea Bucuresti-Ilfov: Gabriela Firea si Robert Negoita

Regiunea Sud-Vest: Lia Olguta Vasilescu si Paul Stanescu.

Regiunea Muntenia: Carmen Dan si Adrian Tutuianu

Regiunea de Sud-Est: Mirela Furtuna si Marian Oprisan

Regiunea Nord-Est: Doina Fedorovici si Gabriel Vlase.

Regiunea Nord-Vest: Doina Pana si Gabriel Zetea

Regiunea Vest: Natalia Intotero si Mihai Fifor

Regiunea Centru: Roxana Minzatu si Bogdan Trif.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img