vineri, 29 martie, 2024

Un cunoscut retailer din Romania a data lovitura- Vanzari record

Distribuie:

Publicat:

Cel mai mare retailer online din România, eMag, a anunţat marţi că peste 15.000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom al companiei, din ţară, situat în Galeriile Mobexpert Băneasa, în primul weekend de la deschidere, şi au realizat comenzi record în valoare de un milion de euro.

Magazinul are o suprafaţă de 2.400 de metri pătraţi şi un stoc în valoare de 2,2 milioane de euro.

”Având în vedere volumul foarte mare de vizite din digital al eMAG, de peste un milion pe zi, am reuşit să comunicăm online eficient beneficiile pe care le au clienţii în showroom-ul din Băneasa. Am generat un volum foarte mare de trafic, iar showroom-ul este o ancoră pentru dezvoltarea comercială a parcului de retail,” a declarat directorul general al eMag, Iulian Stanciu.

Showroom-ul din Băneasa, în care sunt disponibile produse electronice, electrocasnice şi jucării, este situat pe două niveluri: produsele sunt expuse la etaj, iar plata şi ridicarea comenzilor se fac la parter. De asemenea, vizitatorii showroom-ului beneficiază de un spaţiu de parcare.

În premieră, în noul showroom eMAG au fost deschise cinci magazine dedicate de tip „shop in shop” cu produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele şi Lenovo.

bugetul.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img