marți, 19 martie, 2024

Un deputat din Parlamentul Romaniei a DEMISIONAT! Care este motivul

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a transmis luni o informare conducerii Camerei Deputatilor privind demisia sa din acest for, ca urmare a desemnarii si validarii sale in functia de viceguvernator al BNR, informeaza Mediafax. El va putea fi inlocuit de Cristina Traila, urmatoarea pe lista PNL la alegeri.

Informarea privind demisia lui Nicolaescu figureaza pe ordinea de zi de luni a Biroului permanent al Camerei Deputatilor.
„In baza Hotararii Parlamentului nr. 42 din 24 mai 2017 am fost numit membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei si in functia de viceguvernator. Notificarea se incadreaza in termenul legal de informare a Biroului permanent al Camerei Deputatilor si iesirea din incompatibilitate, respectiv de 30 de zile de la aparitia starii de incompatibilitate, optiunea mea fiind pentru functia de la Banca Nationala si renuntarea la calitatea de deputat”, a transmis Nicolaescu. Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost votat saptamana trecuta de plenul reunit in functia de viceguvernator al BNR, urmand sa ocupe locul ramas vacant prin demisia lui Bogdan Olteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img