News Flash:

Un desert delicios pentru Valentine's Day si Dragobete: ''Red velvet cheesecake''

13 Februarie 2019
319 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7260 RON (+0.0011)
USD: 4.2193 RON (-0.0048)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
s604x0 cheescake

Februarie este luna iubirii. Luna in care Cupidon se joaca cu sagetile si mai nimereste cateodata si prin bucataria noastra, adaugand un strop de dragoste si in retetele pe care le preparam, ornand deserturile cu nuante vii si inimioare simpatice.
 
Fie ca vei sarbatori dragostea pe 14 februarie, de Valentine's Day, pe24 februarie, de Dragobete sau chiar in ambele zile, fa o surpriza frumoasa persoanei dragi tie. Iata reteta unui cheescake usor de pregatit, cu care sigur iti vei impresiona iubitul sau iubita.

Red velvet cheesecake

Ingrediente

pt baza neagra de biscuiti:

150 gr unt nesarat

300 gr biscuiti cu cacao

2 pachete biscuti Oreo

pt. umplutura

500 gr crema de branza

200 ml smantana lichida

6 lg zahar pudra

4 oua

6 linguri faina

90 gr ciocolata alba (o tableta)

1 varf cutit colorant pudra

1 lgta extract vanilie

   pr ornat

ciocolata alba

zmeura

sos ciocolata neagra

 Mod de preparare

Biscuitii ii bagam la robot si ii rasnim, nu foarte marunt. Topim untul, il adaugam peste biscuiti si amestecam bine.
Pregatim o forma de copt rotunda si asezam baza din biscuiti. Atentie, baza trebuie distribuita drept, fara sa formati margini inalte.
Intr-un castron, punem crema de branza, zaharul si mixam bine. Adaugam smantana lichida si extractul de vanilie. Adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o impartim in doua. Intr-una din compozitii adaugam foarte putin colorant rosu si amestecam bine.
Topim pe baie de aburi ciocolata alba si o turnam peste compozitia rosie. Amestecam si turnam compozitia peste baza de biscuiti. Cealalta compozitie alba o turnam usor peste cea rosie. Atentie, nu incepeti sa turnati din mijloc intrucat se va forma o adancitura in compozitia rosie si nu vor mai iesi uniform straturile. Incepeti dintr-o margine si turnati rotind forma in continuu.

Dam la copt la cuptorul incins si lasam cam 30-40 minute la foc mediu.
Scoatem din cuptor, lasam la racit si dam la frigider pentru cateva ore.
Ornam cu ciocolata alba rasa, zmeura si sirop de ciocolata neagra.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018579 (s)