vineri, 26 aprilie, 2024

Un detinut roman a luat ostatica o femeie, la o inchisoare din Germania. Trupele speciale au intrat in forta

Distribuie:

Publicat:

Un detinut roman a luat ostatica o femeie in inchisoarea din Lubeck, in Germania. Politia a intervenit in forta, dupa 5 ore tensionate, pentru a elibera ostatica, psiholog al penitenciarului.

Incidentul s-a produs in jurul orei locale 15.00 (ora Romaniei 16.00), la inchisoarea din Lubeck, unde romanul Daniel P. e incarcerat pentru agresiune sexuala.

Detinutul roman, inarmat cu un cutit

Romanul de 36 de ani a luat ostatica o femeie, care, potrivit Bild, e psihologul inchisorii. El a luat-o prizoniera sub amenintarea unui cutit. Criza provocata de detinut a dus la o masiva mobilizare a fortelor de politie.

Peste 25 de masini de politie au intervenit in sprijinul gardienilor si au izolat intreaga zona. Inclusiv traficul din vecinatatea inchisorii a fost bulversat din cauza prezentei masive a fortelor de ordine. Negociatorii, de asemenea, au venit pentru a discuta cu detinutul roman.

”Situatia este calma, avem totul sub control”, a declarat presei in acel moment Stefan Muhz, purtator de cuvant al politiei din Lubeck.

Interventie in forta dupa 5 ore

La inchisoare au fost chemate inclusiv fortele speciale care, putin dupa ora locala 20.00, adica dupa 5 ore tensionate, au intervenit in forta, pentru a o salva pe femeie.

Conform Lubeck Online, s-au auzit 3 explozii cand trupele speciale au atacat. Politistii germani au folosit grenade flash, pe care le-au aruncat in incaperea unde romanul o tinea pe femeie ostatica.

Ostatica a fost eliberata

Daniel P. a fost usor ranit si este in custodia politiei, transmite RTL. Ostatica a fost eliberata si este nevatamata. I s-au acordat, totusi, preventiv, ingrijiri medicale.

”Niciun politist nu a fost ranit in operatiune”, a transmis Uwe Keller, de la politia din Lubeck.

Deocamdata, nu este clar cum a reusit romanul sa o ia ostatica pe femeie si nici motivul actiunii sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img