sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un elev din judetul Timis a fost batut de tatal unui coleg in sala de clasa

Distribuie:

Publicat:

Politia Timis a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente dupa ce un elev de 14 ani a fost batut de tatal unui coleg cu care a avut un conflict, in sala de clasa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Incidentul a avut loc la inceputul saptamanii la Scoala cu clasele I – VIII din Sanmihaiu Roman, judetul Timis. Inspectorul scolar general al judetului Timis, Aura Danielescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca un elev de 14 ani a fost batut de tatal unui coleg in sala de clasa, in timpul unei ore, profesorul fiind plecat in cancelarie cu catalogul. Parintele a fost chemat de fiul sau, care a avut un conflict cu elevul agresat.

“Incidentul s-a petrecut luni, la ora 11.20, cand tatal unui elev a intrat in scoala, avand in vedere ca nu exista paza si elevi de serviciu. Parintele a profitat ca profesorul de Educatie Tehnologica a fost iesit din clasa, se presupune ca a mers pana in cancelarie cu catalogul, iar pentru acest aspect, unitatea de invatamant a constituit o comisie de cercetare disciplinara prealabila, pe motiv ca nu se afla in acel moment in clasa. Acest fapt a inlesnit, intr-un fel, patrunderea parintelui in clasa, iar agresarea fizica a copilului s-a produs in momentul in care colegul nostru ar fi trebuit sa fie in clasa. Tatal i-a aplicat trei lovituri cu pumnul in zona capului, copilul se afla in banca. Dupa ce l-a agresat, parintele a parasit sala, dupa care a ajuns si profesorul in clasa. Directorul scolii a chemat politia. Copilul prezinta o echimoza in zona fetei de la loviturile aplicate”, a afirmat Aura Danielescu.

Tatal elevului agresat a depus o plangere la Politia Timis, fiind deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.
“In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri sau alte violente, politistii efectuand cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile producerii incidentului”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ancuta Morariu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img