miercuri, 24 aprilie, 2024

Un elev s-a sinucis dupa ce a fost violat la scoala de o profesoara! A fost gasit fara suflare intr-o masina. „L-a umilit”

Distribuie:

Publicat:

Un elev s-a sinucis dupa ce a fost violat la scoala de o profesoara. Baiatul a fost gasit fara suflare intr-un autoturism.

Elevul Corbin Madison din Statele Unite ale Americii, in varsta de 18 ani, s-a sinucis la un an dupa ce profesoara care l-a violat a fost arestata si condamnata la inchisoare.

Profesoara care l-a violat pe acest elev, Tennille Whitaker, mama a doi copii, acum in varsta de 42 de ani, a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare in luna octombrie, fiind acuzata ca a intretinut relatii intime cu patru elevi. Parintii elevilor au intentat un proces in acest caz.  

Elevul a fost violat de profesoara lui in comitatul Elko din statul american Nevada. El si alti trei elevi au fost abuzati de profesoara in timpul „orei ei speciale”.

Profesoara i-a dat unuia dintre elevi alcool in schimbul unor favoruri sexuale.

Cand un alt elev i-a respins avansurile, profesoara s-a infuriat, dupa care s-a razbunat dandu-l afara din clasa si amenintandu-l ca il va trece absent.

Elevul Corbin Madison s-a sinucis la ceva timp dupa ce a fost violat de profesoara, „din cauza ca suferea de depresie si se simtea umilit”.

Reprezentantii scolii ar fi stiut despre acest caz, dar ar fi ascuns informatiile legate de comportamentul nepotrivit al profesoarei si i-ar fi permis cadrului didactic sa isi desfasoare activitatea in continuare.

Prin procesul deschis impotriva reprezentantilor institutiei de invatamant la care au fost inscrisi elevii violati de profesoara, parintii acestora cer plata unor daune in valoare de 45.000 de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img