vineri, 29 martie, 2024

Un elev vasluian a ajuns in stare grava la spital.Vezi motivul

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 16 ani din cadrul Clubului Sportiv Scolar ”VIITORUL”a ajuns in stare grava la spital.Potrivit primelor informatii, adolescentul s-a accidentat in timpul unui antrenament. El s-a lovit practic cu o bila de metal pe care o folosea la antrenamente. Tanarul a lesinat fiind inconstient mai multe minute. Colegii si profesorii i-au sarit in ajutor si au sunat la 112. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui sustin ca la fata locului a fost trimis un echipaj de la SMURD, elevul fiind lovit in zona occipital. A fost transportat la Spitalul de Urgenta din Vaslui pentu investigatii suplimentare.

„Elevul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea temporara a cunostintei, prin lovire cu un obiect dur, o bila metalica. El si-a recapatat cunostinta si a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean, pentru investigatii suplimentare”, a delarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Ionel Rosu.

 Potrivit managerului unitatii sanitare vasluiene, elevul a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului si urmeaza sa fie supus unei investigatii la computerul tomograf. Daca medicii vor decide transferul la o unitate medicala din judetul Iasi, urmeaza sa fie solicitat un elicopter SMURD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img