joi, 25 aprilie, 2024

Un fost ministru al agriculturii a fost eliberat conditionat

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, condamnat la trei ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, va fi eliberat conditionat, dupa ce Tribunalul Constanta i-a admis, luni, contestatia depusa la decizia Judecatoriei Medgidia care ii respinsese cererea. Decizia instantei este definitiva.

Tribunalul Constanta a admis, luni, contestatia depusa de Stelian Fuia la hotararea luata luna trecuta de Judecatoria Medgidia, care i-a respins cererea de eliberare conditionata. Astfel, Tribunalul a desfiintat sentinta contestata si, rejudecand, a decis liberarea conditionata si punerea de indata in libertate a lui Stelian Fuia. Decizia instantei este definitiva.

EXPLOZIV! DETALII INCREDIBILE despre modul in care Relu Fenechiu a iesit din puscarie. DOCUMENTE scandaloase au iesit la iveala – FOTO

Pe data de 10 ianuarie, Judecatoria Medgidia respinsese ca nefondata cererea lui Stelian Fuia de liberare conditionata, decizie constestata de fostul ministru al Agriculturii la instanta superioara.

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost condamnat in iunie 2016, de judecatorii instantei supreme la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de abuz in serviciu in cazul vanzarii unor imobile ale Statiunii de Cercetare a Plantelor Medicinale Fundulea, scrie News.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img