joi, 28 martie, 2024

Un fost premier il “trage de urechi”pe Ciolos

Distribuie:

Publicat:

Dacian Ciolos a provocat rumoare cand a declarat ca legea care a fost votata in Camera Deputatilor prin care 102 taxe au fost anulate, printre care si celebra taxa radio-tv, este ”in afara legii”. De la declaratiile lui Ciolos, fostul premier, Victor Ponta, are 4 intrebari-cheie pentru urmasul sau de la Palatul Victoria.

Liderul PSD il numeste politruc pe Ciolos, caruia ii atrage atentia ca mai multe legi, contestate de el, au fost votate chiar de PNL.

”Intrebari :

1. Cum poate Legea adoptata de Parlament azi sa fie “in afara legii”?!?? Asta e o exprimare de anafabet sau Dacian Ciolos a devenit deja politruc PNL?

2. Daca desfiinta Guvernul sau cele 100 de taxe era bine, nu? Daca le-a desfiintat PSD e rau, nu? Ce politruc

3. Legea a fost votata nu doar de PSD ci in unanimitate – deci si de PNL ! Dacian Ciolos tocmai a spus ca accepta sa fie Premierul PNL pentru ca “sustin aceleasi proiecte”

4. Legea “darii in plata” propusa de un deputat PNL si votata de toti parlamentarii PNL alaturi de noi ceilalti a fost atacata la Curtea Constitutionala de Dacian Ciolos – o alta “potrivire de proiecte”

Gata – trebuie sa recunosc greseala : FSN in 1990 au fost mai competenti si mai morali decat “tehnocratii” din 2016”, e mesajul lui Victor Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img