vineri, 29 martie, 2024

Un iaurt amestecat cu condimente topesc pana la 3kg in doar 7 zile!

Distribuie:

Publicat:

Iaurtul este un produs cu nenumărate beneficii pentru organismul nostru. El contribuie la absorbția hranei, vindecă microflora intestinală, întărește imunitatea, previne flatulența și poate fi consumat de persoanele care au intoleranță la lactoza.

În plus, iaurtul poate fi folosit în calitate de aliment dietetic cu ajutorul căruia putem slăbi, dacă știm cum anume să-l utilizăm. În combinație cu diferite condimente iaurtul arde grăsimile, reduce pofta de mâncare și accelerează metabolismul.

Dacă nu ești interesată să slăbești ci doar să-ți faci o microfloră intestinală bună, îți recomandăm să amesteci 500 ml de iaurt, 1 linguriță de ghimbir ras, 1 linguriță de scorțișoară și 1 lingură de miere. Consumă această cantitate de băutură în decursul unei zile și flora ta intestinală va deveni sănătoasă.

Dacă vrei să slăbești fă următoarele lucruri:
1. Pentru a arde grăsimile, amestecă într-un pahar de iaurt 1 linguriță de pătrunjel tocat și 1 linguriță de pulbere de semințe de fenicul. Bea această băutură dimineața în loc de micul dejun. Cu 3 ore înainte de somn mai servește o porție de acest iaurt.

2. Pentru a reduce apetitul, dă prin răzătoare sau blender 5 mere și amestecă-le cu 300 ml iaurt. De asemenea, adaugă și scorțișoară după gust. Acest amestec la fel se consumă în loc de micul dejun și poate fi servit la cină.

3. Pentru a grăbi arderea grăsimilor, amestecă 250 ml de iaurt sau chefir cu 1 linguriță de piper roșu și praf de turmeric după gust. Acest amestec se servește cu 2 ore înainte de culcare.

Ia aminte: Folosește doar iaurt natural, care nu are un termen de valabilitate mai mare de o lună.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img