miercuri, 24 aprilie, 2024

Un individ din Bunesti-Averesti si-a agresat concubina pe o strada din Husi. Sectia de Jandarmi a intervenit.

Distribuie:

Publicat:

In noaptea de joi spre vineri, 28 iulie, la ora 00.30, lucratori din cadrul Sectiei de Jandarmi Husi au fost directionati prin statia radio de catre dispecerul de seviciu al Politiei municipiului Husi, pe strada Stefan cel Mare  unde numita O.C. sesizeza prin S.N.A.U. 112 ca pe carosabil se afla cazuta o persoana de sex feminin.  

Avand in vedere cele sesizate, patrula de ordine publica s-a  deplasat la fata locului, la intersectia str. Teleman cu str. Stefan cel Mare fiind un echipaj medical care acorda ingrijiri medicale unei persoane de sex feminin, langa aceasta aflandu-se un tanar care se interesa de starea pacientei. In urma verificarilor s-a constata faptul ca, pe fondul unor divergente verbale concubinul i-a aplicat victimei, in  persoana numitei    P.C.A. in varsta de 28 de ani, mai multe lovituri la nivelul capului si al corpului, dupa care aceasta  a cazut pe carosabil inconstienta.

In urma celor constatate, jandarmii au identificat autorul in persoana numitului I.N. domiliat in comuna vasluiana Bunesti-Averesti,  in varsta de 20 de ani, ocazie cu care a fost condus la sediul Politiei municipiului Husi pentru intocmirea actelor de constatare conform  Art. 193 – Cod Penal, „ Lovire sau alte violente”. Persoana vatamata a fost transportata de catre echipajul S.A.J. la Spitalul Municipal Husi, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img