marți, 19 martie, 2024

Un medic iesean isi acuza colegii de practici neortodoxe! Cara acasa, cu masinile, donatiile pentru spital

Distribuie:

Publicat:

Acuzații grave din partea unui medic ieșean, la adresa colegilor săi. Acestea au fost transpuse într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a medicului Mihnea Hurmuzache – fost director medical, actual medic al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași. 

El se arată mâhnit de faptul că donațiile pentru personalul medical și pentru pacienți sunt urcate în mașini și duse acasă de către unii angajați ai spitalului.

 “Vineri,26 martie in jurul orelor pranzului,plecand din spital am avut uriasa surpriza si in acelasi timp mahnire sa vad cum anumite donatii,din partea unor oameni cu suflet,se indreapta (si nu putine) spre portbagajele unor masini din curtea spitalului.SI ASTA PRIN FATA CAMERELOR DE LUAT VEDERI(era o declaratie de presa in fata Triajului) si a multor ochi prezenti! Ma intreb daca se intelege ca donatiile sunt facute pt a face mai usor de trecut perioada aceasta de catre pacienti si personalul medical la servici,NU PENTRU CEI CE STAU ACASA!,” este mesajul postat de către Mihnea Hurmuzache – medic în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Acesta face referire la materiale de protecție și dezinfectanți care, în loc să rămână în spital pentru cei care au nevoie, sunt transportate acasă de către unii care nu înțeleg ce înseamnă donație, și mai ales, nu sunt conștienți de situația pe care o traversează sistemul sanitar de când a apărut coronavirusul.

“Ma simt incapabil a intelege rapacitatea feroce a unora,care chiar si acum,in ceasul al 13-lea se comporta condusi de nivelele cele mai joase ale constiintei. SA IMPARTIM ATUNCI tot,materiale,dezinfectanti,si altele primite fiecaruia si sa mergem sa le “rontaim” ascunsi sub pat acasa! Ajutoarele primite de la oameni cu instinct civic NU SUNT PT ACASA! A fost unul din cele mai deziluzionante momente pe care le-am trait in ultima perioada!”, mai spune acesta.

În încheiere, medicul spune că nu coronavirusul sau implozia financiară ne vor pune la pământ, pe noi, oamenii, ci criza morală.

“Nu coronavirusul si nici implozia financiara ne vor pune la pamant, ci CRIZA MORALA! Ne dovedim inca o data prea mici pentru un moment atat de mare,o raspantie la care daca nu stim incotro sa o luam vom agoniza mult si dureros! Multumesc celor care se vor dovedi OAMENI si se vor ridica deasupra instinctelor!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

 

sursa: infoIasi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img