joi, 25 aprilie, 2024

Un nou adversar politic a aparut la Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

“ Pro Romania”, partidul creat de fostul premier Victor Ponta a fost lansat “ la apa”. Botezul politic a fost la Barlad.

Sperante si promisiuni politice imbracate intr-o noua formatiune politica ce aspira la voturile barladenilor. “ Pro Romania”, partidul lui Victor Ponta este prezent, oficial, in judetul Vaslui.

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul partidului din Barlad, presedintele Marcel Vasilache impreuna cu vicepresedintele de la nivel national, Cristi Cosmin, au facut primele declaratii politice.

La aceasta ora aproximativ 100 de persoane au aderat la aceasta formatiune politica , care incearca sa devina o voce pe esicherul politicii.

“La alegerile parlamentare ne propunem sa avem organizatii in cel putin jumatate din orasele si comunele din judetul Vaslui.Ne propunem un scor intre  8-10%, ca sa avem trei europarlamentari. Stiu ca este un procent important, dar doar asa vom avea trei europarlamentari. Pe plan local suntem doi coordonatori la Vaslui, primul fiind Marcel Vasilache, iar eu sunt coordonatorul de la Bucuresti. Obiectivul nostru este sã avem oameni in toate sectiile de votare, vorbim de 525 oameni  care ne dorim sa fie membri”, a declarat Cristi Cosmin.

“ Pe mine ma caracterizeaza omenia. Am ales acest partid si pentru prima data m-a felicitat si mama pentru aceasta decizie. Ea este o sustinatoare a lui Victor Ponta. Momentan avem 28 de organizatii si vom avea in fiecare comuna cate o organizatie”, a declarat Marcel Vasilache-presedintele organizatiei judetene a “ Pro Romania”.

Ramane de vazut cum ii vor primi vasluieni , iar examenul politic va fi dat cu ocazia alegerilor europarlamentare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img