joi, 18 aprilie, 2024

Un nou scandal violent in politica romaneasca! Secundul lui Liviu Dragnea l-a “tinut din scurt” pe liberalul Marin Anton: “M-a injurat de maicuta”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, s-a ales cu un dosar penal dupa ce a agresat fizic un deputat liberal Marin Anton, informeaza B1 TV. 

Totul s-a intamplat sambata seara, la nunta fiului primarului din comuna Comana, din judetul Giurgiu. 

Intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, deputatul Marin Anton a declarat ca Nicolae Badalau l-a injurat, l-a amenintat si i-a dat un pumn in fata. 

”Am sosit la nunta. Sora miresei este fina mea. Cand am iesit afara, domnul Badalau era extraordonar de nervos (…) si a inceput sa mi se adreseze direct, ‘bai Antoane’, m-a injurat de maicuta si m-a amenintat, si a venit la mine si mi-a dat un pumn in fata si apoi l-au tinut baietii care erau in jurul lui, ca cine stie ce se intampla. Asta a fost tot. 

Noi suntem adversari politici, eu il critic pe domnul Badalau si ii critic activitatea pe care o desfasoara in ultimele patru-cinci luni, constant. Am facut o serie de dezvaluiri in presa giurgiuveana si probabil ca astea l-au deranjat. De exemplu, o critica, care il deranjeaza: firmele dumnealui sunt beneficiarele multor contracte de lucrari din judetul Giurgiu. 

Am fost la Politie aseara, imediat dupa ce s-a intamplat incidentul, am depus plangere, mi s-a inregistrat plangerea, trebuia sa ma duc la IML ca sa constate ca am primit un pumn si de dimineata am mers la IML. Procedura spune ca in weekend IML-ul nu poate sa imi dea un certificat medical decat la cererea Politiei. S-a facut aceasta cerere la Politie, am fost acolo, certificatul este in momentul asta in redactare si va fi trimis Politiei in zilele urmatoare, eu urmand sa primesc o copie”, a declarat Anton

In urma conflictului, pe numele lui Badalau IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal pentru lovire, cazul urmand a fi preluat de la Parchetul General.

“Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Gradinari, judetul Giurgiu, care reclama ca a fost agresat in cadrul unui eveniment privat de un alt barbat. Avem dosar pentru loviri si alte violente si amenintare. Cauza urmeaza sa fie preluata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ)”, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img