vineri, 19 aprilie, 2024

UN PEDOFIL SI UN HOMOSEXUAL INCĂ „ CETĂȚENI DE ONOARE AI BARLADULUI”

Distribuie:

Publicat:

„ Promisiunea făcută” uitată de consilierii locali social-democrați. După ce in luna Iulie aceștia anunțaseră ca vor iniția un proiect de hotarare prin care urma sa se retragă titlul de „ cetățean de onoare al Barladului” fostului preot Cristian Pomohaci , in aceasta luna aceștia s-au dat la fund. Niciun pesedist nu a depus la mapa inițiativa așteptata de unii dintre cei care i-au trimis in Consiliul. Scuza acestora? Faptul ca edilul Boros nu si-a depus raportul de activitate iar ei nu vor fi prezenti la ședinta de luni.                                                                                                                                         

Cert este ca la aceasta data doar Barladul se poate lauda cu faptul ca un homosexual si un pedofil sunt „ cetățeni de onoare” alături de Andreea Raducanu, Titi Aur, Nicolae Botgros si lista poate  continua cu nume care intr-adevăr fac cinste acestei urbe.                                                          

LIBERALII BARLADENI LIPSIȚI DE VIZIUNE SI INIȚIATIVA.                                                                

Nici cu reprezentantii Bratienilor nu ne este rusine. Aceștia nu au mișcat o hârtie pentru a scapă barladenii de aceasta rusine.                                                                                                                   

 La ultima ședinta de Consiliul aceștia, alături de primarul Boros, așteptau o decizie a instanței pentru a clarifica aceasta situatie. In ambele cazuri , Pomohaci si Corneliu Bârlădeanu, Biserica Ortodoxa Romană  a dat „ sentința” numai ca liberalii barladeni nu au primit Ok-ul din partea șefului Boros. Acum chiar dacă vor dori sa facă ceva este imposibil, chiar cu independentul Bogdan Sarbu nu au cvorum. Ce mai, scuza perfecta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img