joi, 28 martie, 2024

Un pic de campanie nu strica! Primarul Barladului si-a fixat obligatia – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Desi mai este suficient  timp pana la debutul campaniei electorale, unii s-au gandit sa fure startul! Ar fi si pacat sa nu profite de faptul ca sint la carma unui oras si pleaca de pe pozitia intai.

Primarul Dumitru Boros si-a gasit obligatia , ba mai mult, a facut-o si publica. Pe moment, doar pe reteaua de socializare, pe contul dumnealui.

Promisiuni – acestea ar putea caracteriza ultimul discurs , facut public, de edilul sef Dumitru Boros. Construirea unui nou spital, un obiectiv maret si care ar putea sa dea bine in ochii posibilului votant. Suna bine, scrie la fel de bine dar tot nu au fost identificate sursele de finantare. Poate incercati cu niste fonduri europene , ca la Vaslui, sau printr-un imprumut bancar ! Dar pana cand nu se vorbeste la modul concret de aceste lucruri, va facem cunoscut ceea ce a devenit obligatie pentru Dumitru Boros.

“As vrea sa nu fiu inteles gresit. Prioritare pentru o comunitate, un popor sunt invatamantul si sanatatea. Problemele sistemului de sanatate barladean sunt de mai multi ani, au fost amanate, insa continuarea amanarii lor ar duce practic la imposibilitatea obtinerii autorizatiei de functionare pentru cele 3 sectii (psihiatrie, boli infectioase si TBC), altfel spus, inchiderea lor.

Inchiderea lor ar duce la declasificarea spitalului, cu toate consecintele negative care rezulta de aici.

Avem un grafic cu masuri pe care trebuie sa le indeplinim in termene stabilite cu autoritatile centrale.  In situatia in care nu vom respecta graficul asumat, riscam sa nu mai primim autorizatie de functionare pentru sectiile de mai sus.

Spitalul barladean asigura asistenta medicala pentru comunele din jurul Barladului dar si pentru o parte din comunele din judetele Bacau si Galati, apropiate de Barlad.
Consider ca este o obligatie a mea sa salvez Spitalul, acolo unde ajungem uneori, tineri sau batrani!

Exprim acest punct de vedere pentru a justifica necesitatea realizarii noului corp de spital”.
O parte dintre cei care ii citesc postarile incearca sa comunice cu dumnealui, adresandu-I intrebari. Ciudat, raspunsul le primesc de cele mai multe ori de la cea care ii sta alaturi si care, se pare, ii ia din prerogativele purtatorului de cuvant. Sau poate, comunica mai bine cu electoratul decat cel pus in functie de voturile barladenilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img