vineri, 19 aprilie, 2024

Un psihopat care trebuie oprit! Zeci de caini, masacrati de un padurar pe un camp de langa Autostrada Bucuresti – Pitesti

Distribuie:

Publicat:

Intr-o serie de imagini postate pe Facebook, se pot observa zeci de trupuri neinsufletite ale unor caini, care zac pe campul de langa Autostrada Bucuresti – Pitesti, la iesirea din benzinaria Petrom, kilometrul 36. Conform persoanei care a postat imaginile, o iubitoare de animale – Suzana Greta Popa, vinovat de acest adevarat masacru ar fi Ion Antonescu, inginer la Ocolul Silvic Malu Spart din Giurgiu.

”Un psihopat, paznic de vanatoare la Ocolul Silvic Malu Spart Giurgiu, pe nume Ion Antonescu, utilizeaza pusca de vanatoare, omorand zeci de caini la marginea autostrazii A1, la iesirea din benzinaria Petrom, km 36.

Desi s-a depus plangere penala pentru ca a tras asupra unei femei la marginea unui drum puternic tranzitat si i-a ucis cainii de acum o luna, criminalul (paznic de vanatoare la ocolul silvic Malu Spart Giurgiu) are inca arma la el. Ieri, pe 1.01.2018, a ucis din nou o catea blanda pe care a impuscat-o bagandu-i teava pustii in gura. Cateaua care acum este doar un cadavru a fost o frumusete si o blandete de caine.

Apare in ultimul filmulet alaturi de mama sa si de fratiorul sau mai mic din alta generatie. Mama ei a fost impuscata pe 29.11.2017 de acelasi vanator alaturi de unul dintre puiutii pe care ii alapta. A supravietuit si a fost gasita doua saptamani mai tarziu, paralizata din cauza alicelor care au patruns in coloana vertebrala. Asteptam ancheta Politiei”, a scris Suzana Greta Popa, pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img