joi, 25 aprilie, 2024

Un realizator TV il face ‘PRAF’ pe ministrul Daea! Dezvaluiri despre spectacolul facut de ziua sa

Distribuie:

Publicat:

Radu Banciu a l-a criticat in emisiunea sa, "Lumea lui Banciu", pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, dupa dezvaluirile aparute despre petrecerea de ziua sa de nastere. "Ziua de nastere in doi timpi a ministrului Agriculturii, celebrul Petre Daea, joi in incinta ministerului si vineri la restaurantul Cercului Militar. Acest nesimtit s-a dat in stamba in stilul caracteristic. Invitati au fost directorii din cadrul ministerului Agriculturii, laolalta cu rudele acestora, deci foarte multi bezmetici in acest haos brownian. 50 de invitati pe spranceana, dupa ce paranghelia adunase cu o zi inainte vreo 200, la ministerul Agriculturii”, a comentat Banciu.

Totul a iesit la iveala dupa ce jurista Tereza Feraru, care a rezervat o masa la restaurnatul Cercului Militar exact in ziua cu pricina, a povestit pe Facebook ce s-a intamplat la petrecere.

”«Din cauza nesimtirii ministruluI Petre Daea, aniversarea mea s-a dovedit un fiasco total», spune jurista. (…) Demnitarul ocupase sectorul din fundul salii si isi ridicase in picioare zecile de invitati. Facusera un cerc imes in jurul unui rapsod popular care canta balade si doine de jale. De asemenea, se canta despre oaie. Oaia a fost in centrul acestor balade.

Dupa nenumarate solicitari, continua dansa, am inteles ca un ospatar i-a expus rugamintea noastra. Nu-i ceream decat o chestiune de bun simt, sa renunte din cand in cand la programul artistic despre oaie astfel incat sa putem si noi, ceilalti sarbatoriti, sa comunicam cu propriii invitati. Ospatarul ne-a transmis sec: «cui nu-i place muzica mea, poate sa plece».  Astia sunt oamenii nostri. Niste tirani cu legitimatie expirata in sensul in care nu au orizonturi, nu au imaginatie”, a mai spus Radu Banciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img