vineri, 29 martie, 2024

Un roman a violat o femeie fara adapost sub privirile cumparatorilor dintr-un centru comercial

Distribuie:

Publicat:

Un roman a fost condamnat la sase ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a jefuit si apoi a violat o femeie fara adapost, pe o banca dintr-un centru comercial, chiar sub privirile cumparatorilor.

In ziua atacului, Constantin Turbinca (foto), in varsta de 42 de ani, s-a imbatat dupa ce sa certat cu sotia sa la telefon din cauza sumelor pe care le trimitea in Romania pentru ea si copiii. In aceeasi seara, Turbinca a a fost in Centrul Comercial din Gloucester unde a jefuit o femeie fara adapost, in timp ce aceasta se afla pe o banca, inconstienta din cauza drogurior si alcoolului, scrie Gloucester Live. Procurorul a spus, in timpul procesului, ca imaginile de pe camerele de supraveghere arata ca romanul, care muncea ca spalator de vase, s-a asezat langa femeia de 47 de ani, pe care a violat-o.

Oamenilor din Centrul Comercial nu le-a venit sa creada ochilor ceea ce vedeau si au alertat politia.

Aparatorul lui Turbinca a declarat ca acesta a sosit in Marea Britanie in luna noiembrie 2017 si era suparat din cauza certurilor cu sotia sa care ii reprosa ca nu trimite mai multi bani acasa. Ea a mai spus ca romanul nu mai bause de luni intregi.

„Era o femeie vulnerabila, fara niciun sprijin, iar tu ai profitat de asta”, i-a spus judecatorul lui Turbinca. Romanul a pledat vinovat pentru furt si viol si a fost condamnat la sase ani de inchisoare, va fi inregistrat ca infractor sexual si va plati o taxa de 170 de lire sterline. Dupa ispasirea pedepsei va fi deportat, a mai decis judecatorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img