joi, 18 aprilie, 2024

Un RROM din Arad a gasit, pe strada, un portofel cu 1.250 de euro si L-A PREDAT POLITIEI. Ce i-a cerut in schimb proprietarului e INCREDIBIL.

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de etnie roma a predat, luni, la Politie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a gasit in Piata Catedralei din centrul municipiului Arad. Acesta a gasit, luni, in Piata Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul in care se aflau actele de indentitate ale proprietarului si o importanta suma de bani: 650 de euro si 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.
El a dus imediat portofelul la Politia Locala Arad, care a inceput sa-l caute pe proprietar.

“Barbatul care a gasit banii, C.B., a declarat ca a gasit portmoneul pe jos, in piata, l-a deschis si l-a dus imediat la sediul Politiei Locale Arad din zona. Nu a cerut nimic in schimb, dar si-a manifestat dorinta ca, in prag de sarbatori, proprietarul portmoneului sa faca o mica donatie copiilor institutionalizati din municipiu“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, seful Politiei Locale Arad, Viorica Graur.
Sosit de indata la sediul Politiei Locale Arad pentru a-si recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un barbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred“.El le-a povestit politistilor ca banii si documentele i-au alunecat din buzunar in timp ce pleca la cumparaturi.

Barbatul le-a promis politistilor locali ca va dona o suma de bani copiilor institutionalizati, asa cum a fost dorinta celui care i-a gasit portmoneul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img