sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un satmarean, declaratie de dragoste in genunchi pentru Viorica Dancila: „Vreau sa va ating. Va iubesc tare mult si adorm gandindu-ma la dumneavoastra”

Distribuie:

Publicat:

Premierul Viorica Dancila a avut parte, sambata dupa-amiaza, laSatu Mare, de o surpriza din partea unui pensionar. Aflata la prefectura din Satu Mare, la o intalnire cu primarii din zona, aceasta a fost abordata de un pensionar care a tinut sa ii marturiseasca sefei Executivului ca „o iubeste si ca adoarme gandindu-se la ea”.

„Am vrut sa va aduc un buchet de flori, dar sotia mi-a zis: «Da lasa, nu ii aduce, pentru ca si asa nu o sa te lase sa te apropii de doamna prim-ministru» . Nu v-am adus flori, dar florile pe care eu vi le ofer sunt aici, a spus el, aratand spre inima”.

El a continuat: „Cand dumneavoastra sunteti la televizor (…) sotia, se uita, cu coada ochiului, ca oare nu intru in ecran? Nu stiu cand o sa va mai vad. As vrea sa raman cu o promisiune din partea dumneavoastra. Vreau sa va ating si sa-mi intindeti mana. Imi cer scuze ca am facut aceste paranteze, dar va iubesc tare mult, si adorm gandindu-ma la acei netrebnici care ne trag inapoi. Si ma gandesc la dumneavoastra, poate adormim in acelasi timp, doamna prim ministru, dumneavoaszra ce mai faceti, cum sunteti cu sanptatea: si o sa fiu onorat sa imi spuneti intre patru ochi”.

Premierul Viorica Dancila, care se afla pe scena, in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ, a coborat si l-a salutat pe pensionar.

Viorica Dancila si-a continuat, sambata, turneul prin Ardeal, asta desi in cursul diminetii s-a aflat la Galati, la mitingul regional al Partidului Social Democrat.

Dupa-amiaza, Dancila a participat, sambata, la o sedinta de lucru la Prefectura Satu Mare cu primari, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai fermierilor.

Prim-ministrul a fost insotita de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, ministrul Apararii Gabriel Les, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Daniel Botanoiu, si secretarul de stat Florin Iura de la Finante. La eveniment a participat si candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Natalia Intotero.

Ca si la Arad, Cluj si Alba, premierul Viorica Dancila a fost intampinata si de protestatari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img