joi, 28 martie, 2024

Un sofer beat a distrus 6 masini doar ca sa scape de Politie

Distribuie:

Publicat:

 

Politistii vasluieni efectueaza cercetari fata de un tanar in varsta de 20 de ani din Valeni, judetul Vaslui, depistat pe drumurile publice in timp ce incalca normele rutiere in vigoare.

 

In noaptea de 06-07 februarie, in toiul noptii, politisti din cadrul Politiei Municipale Vaslui au efectuat un semnal regulamentar de oprire, prin folosirea semnalelor acustice si luminoase, a unui autovehicul care se deplasa pe sensul de mers Moara Grecilor spre Centrul Vasluiului.

 

Soferul a ignorat semnalele politistilor si a apasat pedala de acceleratie. In timp ce incerca sa scape de oamenii legii, tanarul a pierdut controlul volanului si a lovit sase masini stationate regulamentar.

 

Acesta nu era singur in masina, pe scaunul din dreapta, alaturi de el se afla o adolescenta de 15 ani.

 

Ambii au fost raniti in urma impactului cu celelalte masini, motiv pentru care au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Tanarul a refuzat examinarea medicilor UPU.

 

Politistii l-au testat pe barbat cu aparatul alcooltest iar acesta a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost necesara recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Dupa toata isprava, tanarului i s-a intocmit dosar de cercetare penala, sub aspectul infractiunilor de vatamare corporala din culpa, dar si pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img