marți, 23 aprilie, 2024

Un sofer vasluian a furat de la firma unde era angajat !

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Banca,bănuit de comiterea infracțiunii de furt dintr-o societate comercială a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Banca, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a constatat faptul că, în seara de 20 ianuarie a.c, bărbatul a pătruns prin efracție în sediul unei societăţi comerciale de pe raza comunei Banca și a sustras din caserie suma de 60.000 de lei. Bărbatul era angajat șofer în cadrul societății din anul 2017.

După comiterea faptei, bărbatul a pierdut cea mai mare parte a banilor la jocurile de noroc. 1.800 de lei au fost recuperați și restituiți părții vătămate.

Bărbatul de 38 de ani a fost reţinut de polițiști pentru o perioada de 24 de ore, iar ulterior a fostprezentat la Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img