sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un soldat a venit imbracat in rochie galbena la inmormantarea tovarasului sau! Poate parea ciudat, dar nimeni nu a ras de el. Iata de ce s-a imbracat asa

Distribuie:

Publicat:

In prezent este atat de dificil sa gasesti prieteni adevarati. Aceasta istorie nemaipomenit de tragica si emotionanta este despre doi tineri, pregatiti sa faca unul de dragul altuia chiar si cele mai nechibzuite lucruri.

Cand soldatul Kevin Elliott a fost omorat in Afghanistan, Barry Delaney, prietenul lui cel mai bun, s-a strecurat cu dificultate intr-o rochie mulata, de culoare galbena, a incaltat o pereche de ciorapi roz, si-a turnat un pahar de votca si l-a baut in memoria celui mai bun prieten al sau. Ei au incheiat un pariu si el si-a indeplinit partea sa de intelegere.

Cu trei ani inainte de moartea prematura a lui Elliott prietenii s-au inteles ca daca Elliott va fi omorat la razboi, Delaney va veni imbracat in rochie la inmormantarea lui. Si cu cat mai provocatoare aceasta va fi, cu atat mai bine. Delaney, care atunci avea 25 de ani, isi aminteste cat de speriat era prietenul lui inainte de a pleca la razboi. Elliott (24 ani) era sigur ca nu se intoarce din Afghanistan. El povestea despre nenumaratele mine si nemilosii dusmani, care deveneau din ce in ce mai puternici.

Ideea incheierii unui pariu atat de neobisnuit a apartinut lui Elliott. Cand a aflat ca subdiviziunea lui va fi trimisa in Afghanistan, el era foarte speriat, iar un pic de umor l-a ajutat sa se inveseleasca. Prietenii glumeau despre inmormantare si au hotarat ca rochia trebuie sa fie cat mai provocatoare.

In timpul inmormantarii nimeni nu a comentat costumul neobisnuit al lui Delaney.

El a observat cateva priviri uimite atintite asupra sa, insa oaspetii stiau despre pariul lor.

Delaney si-a pastrat cumpatul pana la sfarsit, insa cand s-a aplecat spre mormantul prietenului sau ca sa-l intrebe daca-i place culoarea rochiei, el nu si-a mai putut stapani lacrimile, intelegand ca prietenul lui cel mai bun niciodata nu-i va mai putea raspunde.

Aceasta istorie emotionanta este un minunat memento despre faptul ca adevaratii prieteni, capabili sa faca unul de dragul altuia cele mai prostesti si nechibzuite fapte, sunt foarte dificil de gasit si sunt mai valorosi decat tot aurul din lume. Putem doar sa speram ca Elliott a apreciat rochia prietenului sau si ca a ras cu pofta de el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img