marți, 19 martie, 2024

Un tanăr din Targu Jiu şi-a înjunghiat cel mai bun prieten, apoi l-a filmat cum agoniza: “Hai taci, dormi acolo”

Distribuie:

Publicat:

Un tânăr de 24 de ani din Târgu Jiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a înjunghiat prietenul folosind o baionetă cu lama de aproape 30 de centimetri.

Cei doi au băut bine împreună, apoi s-au luat la harță. Gazda a luat un cuțit și l-a înfipt în pieptul amicului său, după care a anunțat totul la 112. Agresorul și-a filmat victima în timp ce agoniza. Îl înjura pe bărbatul care sângera și spunea că este dispus să meargă 100 de ani la pușcărie. 

Alexandru Laza, recidivist, este cercetat acum și pentru tentativă de omor.

“Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în seara zilei de 15 februarie 2018, în jurul orelor 22, în timp ce inculpatul Laza Alexandru-Cristofer se afla în apartamentul său situat în municipiul Târgu Jiu, împreună cu persoana vătămată D.I.C.,  urmare a unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat pe acesta din urmă cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 cm şi lăţimea de 2 cm, în zona pieptului. După comiterea agresiunii, inculpatul Laza Alexandru-Cristofer a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată”, a transmis Cristina Ciobanu, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Victima, Cristi Dumitru, în vârstă de 31 de ani, a fost transportată de urgență la spital și a intrat direct în sala de operații pentru că rănile produse i-au pus viața în pericol.

Cuțitul îi atinsese mai multe organe și a fost nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

"Are și alte organe afectate, pe lângă splină. Inima și plămânul i-au mai fost afectate pentru că a avut plaga aceea înjunghiată și a avut o acumulare de sânge. Se numește hemotorax, în termeni medicali. Doamna doctor Nica este chirurg toracic. Dânsa a venit de acasă ca să intre în sală. Partea plămânului a fost rezolvată de doamna doctor Nica. Noi suntem rezervați în privința pacientului. El se află, în continuare, în stare gravă. Este intubat”, a declarat Ramona Oprea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

 

sursa:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img