marți, 19 martie, 2024

Un tanar curata zapada de pe masinile din parcare pentru ca vrea un laptop nou. Andrei vrea sa fie student la Informatica

Distribuie:

Publicat:

Exemplu de ambiție, oferit de un tânăr de 18 ani din Bacău. Andrei curăță de zăpadă mașinile din parcarea blocului pentru că vrea să strângă bani pentru un laptop nou. Tânărul are planuri mari, pentru că vrea să fie student la Informatică.

Povestea impresionantă a liceanului a fost spusă de fotograful Alexandru George, cel care a găsit anunțurile lăsate de Andrei pe mașinile acoperite de omăt. 
„Andrei este un puști din Bacău, de 18 ani. Licean, cu planuri mari. Dorește să dea la Facultatea de Informatică din Cluj, pasionat fiind de tot ce înseamnă calculatoare, fapt ce ni l-a confirmat chiar mama lui.

Am aflat de el dintr-un anunț postat pe mașini, anunț prin care își oferea serviciul de a curăța zăpada pentru a strânge bănuți cu scopul de a-și cumpăra un laptop performant, care să-l ajute să-și îndeplinească visul, acela de a urma o facultate. 

Impresionați de ambiția tânărului, oamenii au vrut să-l ajute pentru a-și îndeplini visul, notează observator.tv. „Pe noi, personal, ambiția lui ne-a emoționat și ne-am dori ca alături de voi, să dăm aripi planurilor de viitor ale acestui copil. Suma necesară ar fi undeva între 4500-5000 de lei pentru un laptop și accesorii. Contul în care puteți face donații este:

RO79BTRLRONCRT0268453301

Titular: Alexandru Ioana-Irina CU PRECIZAREA LA DETALII: DONAȚIE ANDREI

Mulțumim, oameni frumoși! Vom reveni de la fața locului, în clipa în care îi vom face surpriza lui Andrei și îi vom vedea împreună, bucuria pe chip. Înainte ca noi să mediatizăm povestea lui, era chiar dezamăgit de faptul că nimeni nu îl suna pentru a-i deszăpezi mașina”, a scris Alexandru George pe Facebook. 
 sursa: libertatea

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img