vineri, 29 martie, 2024

Un tanar din Marea Britanie a calatorit mai ieftin cumparand o masina decat un bilet de tren! Cum a fost posibil

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din Marea Britanie a cumparat o masina cu care a calatorit 160 de kilometri, constatand ca intreaga experienta l-a costat mai putin decat ar fi cumparat un bilet de tren. Dorind sa-si viziteze niste prieteni, care locuiesc in Bristol, Tom Church a constatat ca facand aceasta calatorie cu o masina second-hand pe care a cumparat-o l-a costat mai putin decat biletele de tren, scrie metro.co.uk.

Masina, taxele de drum, asigurarea si combustibilul l-au costat 206.81 de lire sterline, pe cand biletul de tren, pe distanta Londra-Bristol, l-ar fi costat 218.10 lire sterline. Ideea i-a venit in momentul in care a descoperit anuntul de vanzare al unei Honda, model CIVIC cu 217.261 kilometri la bord, care costa doar 80 de lire sterline.

 

“Preturile biletelor de tren sunt exagerat de scumpe. Mi-am dorit foarte mult sa plec in aceasta excursie, sa-mi revad prietenii si am avut nevoie de o solutie mai decenta. Ideea mi-a venit imediat ce am descoperit anuntul de vanzare al masinii si nu am mai stat pe ganduri.

Masina m-a costat doar 80 de lire, taxele de drum aproape 82 de lire. Pe asigurare am platit 20.43 de lire, iar combustibilul a fost 25 de lire. Totul m-a costat mult mai putin decat un singur bilet de tren. Desigur, exista si posibilitatea sa rezervi bilete de tren in avans, iar atunci preturile sunt mai mici, insa, de aceasta data, timpul nu mi-a permis”, a declarant Tom.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img