vineri, 26 aprilie, 2024

Un “TE IUBESC” mare cat un dosar PENAL! O fotografie facuta in Iasi a devenit virala! Autorul declaratiei de dragoste risca sa fie anchetat de POLITISTI! FOTO

Distribuie:

Publicat:

 In urma cu ceva vreme, o poza postata pe Facebook a ajuns sa fie distribuita in intreaga tara si sa starneasca adevarate dezbateri • In cartierul iesean Mircea cel Batran un indicator rutier arata putin mai diferit • Cineva a modificat indicatorul de "drum fara iesire", iar acum totul seamana cu o declaratie de dragoste

Un semn de circulatie din Iasi a ajuns sa fie apreciat de mii de oameni. In urma cu cateva zile, o fotografie postata pe Facebook a strans cateva mii de aprecieri si a fost distribuita de sute de ori. Asa s-a ajuns ca semnul de circulatie din Iasi sa fie vedeta in intreaga tara. Locuitorii din zona Mircea sunt incantati de semnul din cartierul lor.

"Mie mi se pare ca este un lucru special… Nu stiu, parca te face sa zambesti cand treci pe aici. Habar nu am cine a scris, cred ca vreun tanar sau poate vreo tanara…", a spus un locatar. Unii cred ca indicatorul respectiv face acum referire la "drumul dragostei".

"Este indicator de drum fara iesire normala… Cineva s-a jucat si a scris te iubesc… Iata ca acum drumul nu mai este fara iesire, este drumul dragostei. Eu cred ca este un gest frumos. Sa fim seriosi, cred ca in Iasi sunt sute de locuri in care sunt scrise cuvinte vulgare. Aici nu cred ca este nimeni deranjat", a completat un alt locatar.

Iubire cat un dosar penal?

Reactiile venite in mediul online dupa postarea fotografiei au fost diversificate. Unii au zambit si au salutat ideea, iar altii au spus ca legea a fost incalcata. Ce-i drept, lucrurile sunt cat se poate de simple. Daca cineva deterioreaza intr-un fel sau altul un indicator rutier, risca sa fie amendat conform legii cu o amenda cuprinsa intre 200 si 1.000 de lei. Daca indicatorul rutier nu poate fi adus la forma initiala, situatia se schimba si oamenii legii pot intocmi un dosar penal pentru distrugere.

"Aici nu cred ca ar trebuie sa intervina politia… nu stiu daca este necesar, pana la urma nu vad ce este atat de grav… De fiecare data cand il vad zambesc", a spus un tanar.

Cei care observa indicatorul respectiv fac fotografii si le folosesc pentru a face declaratii de dragoste. Ieri, un tanar s-a oprit in zona si a fotografiat indicatorul. A spus ca ii va trimite iubitei lui fotografia inedita. Acum, oamenii legii din Iasi trebuie sa faca niste verificari. Urmeaza sa se stabileasca ce se va intampla cu indicatorul inedit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img