joi, 28 martie, 2024

Un vasluian si-a facut dreptate cu ..parul!

Distribuie:

Publicat:

Caz socant in judetul Vaslui unde un director de scoala se zbate intre viata si moarte pe patul unui spital din Iasi, dupa ce sotul presupusei sale amante, i-a spart capul cu un par. 

Agresorul, Vasile Rusan,  in varsta de doar 39 de ani, este tatal a 3 copii cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani.Venit doar de o luna din Anglia, acolo unde barbatul lucra, a descoperit cu stupoare ca sotia ii este infidela si ca presupusul amant nu este nimeni altcineva decat invatatorul din sat, un barbat in varsta de 61 de ani.

De cand a venit acasa nu a contenit in a-i cere socoteala sotiei, ba chiar a inceput sa o si loveasca, fapt care a determinat-o sa-si ia copiii si sa plece la parinti. 

Toata furia acumulata avea sa si-o verse pe invatator. Cei doi s-au intalnit la barul din sat si, dupa ce au consumat mai multe pahare si-au aruncat reprosuri, insulte si vorbe grele. Barbatul avea sa-l astepte pe presupusul amant sa iasa din carciuma unde avea sa-l atace cu un par, pe un drum laturalnic. L-a lasat lat si a plecat inapoi la bar sa mai bea o bere.

Mai tarziu aveau sa-l cuprinda remuscarile si sa se intoarca la locul faptei unde omul era in aceeasi stare si a chemat ambulanta.Initial, medicii l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Barlad, insa fiind in coma de gradul 4 a fost redirectionat catre o clinica de specialitate din Iasi. 

Politistii de la Investigatii Criminale l-au retinut pe agresor, pe numele caruia a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor. Acesta si-a recunoscut fapta spunand ca a fost manant de furie si de gelozie, chiar daca nu are probe concludente in acest sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img