miercuri, 24 aprilie, 2024

UN VOT PENTRU MĂNĂSTIREA BUJORENI!

Distribuie:

Publicat:

Pe un picior de plai, pe o gura de rai” se afla una dintre cele mai frumoase mănăstiri din județul Vaslui: Bujoreni.
Niște călugări cu har duhovnicesc si-au îndreptat atentia asupra frumosului care se afla lângă noi si s-au apucat sa imortalizezi , foto, creatia minunata a lui Dumnezeu.

Conform postării publicate pe pagina instituției bisericești aflam ca “ anul 2018 începe cu o veste bună pentru iubitorii mănăstirii noastre și a instantaneelor foto din mănăstire.

Aceasta frumoasă fotografie de interior a bisericii de la Mănăstirea Bujoreni va fi prezentă la expoziția cu tema "Fascinating Lighting" de la Lisabona, Portugalia – 11-13 Ianuarie 2018 – Espaço Cultural Mercês. Ea a fost selecționată în urma unei competiții internaționale online cu același titlu la care au participat 17767 fotografi cu câte 4 fotografii în total 71068 instantanee incluse în competiție.

3200 fotografi au atins punctajul pentru categoria Elite – fotografii foarte bune iar 279 fotografi au atins categoria All Star – fotografii excepționale. Cele 4 fotografii ale Mănăstirii Bujoreni s-au clasat pe poziția 83 din 279 la Categoria – All Star. Din cele 71068 fotografii doar 400 au fost acceptate în expoziție printre care și cea de mai jos.
Fotografiile mănăstirii participante la această competiție internațională le puteți admira la link-ul de mai jos
https://gurushots.com/achievements/fascinating-lighting/agatanghel.alexoaei” au scris slujitorii Domnului.
Surprinderea in imagini a lucrurilor frumoase nu este o premiera pentru aceștia, ultima poza intrând in clasamentul celor de la Național Geografic, la categoria “ imaginea săptămânii”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img